O nas

Smo mlada, zagnana in energična ekipa, ki se ne boji izzivov.

KDO SMO

Ddesign je ustanovil Anže Vovk po nekaj letnih izkušnjah v tej branži. Z izdelovanjem avto nalepk je začel že v mladih letih, saj njegova družina izhaja iz avtomobilske branže. Zaradi potreb družinskega podjetja po izdelavi avto nalepk je kupil vse potrebno orodje in se lotil izdelovanja. Njegovo delo in talent so opazili mnogi, zatorej se je kmalu zatem lotil izdelave avto nalepk in montaže nalepk tudi za ostale stranke.

Kasneje se mu je pridružila tudi oblikovalka Eva Rebernik, ki skrbi za atraktiven design avto nalepk in ostalega. Na pomoč jima seveda priskočijo tudi ostali partnerji, navadno pri sami montaži nalepk. Ekipa se z leti širi, tako s tem rastejo tudi njene izkušnje in znanje.

Smo mlada ekipa polna zagona, idej in ambicij. Si želiš tudi ti postati del naše ekipe? Piši nam.

Piši nam

NAŠI USPEŠNI PROJEKTI

Zaupali so nam že mnogi. Naše reference govorijo namesto nas.

2012

2013

2014

2015

ZAKAJ IZBRATI NAS

UGODNA IZDELAVA AVTO NALEPK

Izdelava avto nalepk, ki si jo lahko privoščite. Z našim znanjem za vas izdelamo vrhunski design pri čemer upoštevamo vse stroške izdelave in montaže. Tako vam zagotovimo najboljše za vaš denar!

Tako promovirate svoje podjetje na izviren, domiseln in poceni način.

IZBERITE SVOJ DESIGN

Uporabljamo folije znamke Orafol, nemške izdelave, ki je na voljo v različnih barvah.

Na voljo je več kot 50 barv, od tega nudimo tudi možnost kovinskih, mat, vzorčastih barv, itd.  Izberite torej barvo, ki jo iščete.

Nimate ideje za design? Pomagali vam bomo z našimi idejami in skupaj razvili design, ki vam bo odgovarjal.

PROFESIONALNA IZVEDBA

Naše strokovno in prijazno osebje ima že vrsto let izkušenj v tej branži. Za namestitev avto nalepk ne boste našli boljše ekipe. Naša ekipa je zagnana, ambiciozna in polna idej. Skozi celotno delovanje in obstoj podjetja se uspešno izobražujemo in nadgrajujemo svoje znanje.

Spremenili vas bomo v ponosnega lastnika vašega vozila!

PRILAGODLJIVOST

Želje naših strank so na prvem mestu!

Prilagodili se bomo tako vašim idejam kot tudi cenovnim okvirjem. Z avto nalepkami vam bomo zagotovili poceni in uspešno oglaševanje. Prilagodimo se vam tako pri designu kot ceni in lokaciji montaže avto nalepk!

VEDNO NA VOLJO

PIŠITE NAM

Za pridobitev ponudbe nam pošljite kar spletno povpraševanje in odgovorili vam bomo še v istem dnevu. Na email naslov smo za vas dosegljivi vse dni v tednu.

-Learn more

POKLIČITE NAS

V kolikor je le mogoče smo dosegljivi vse dni v tednu. Zavedamo se, kako zelo je pomemben vaš čas, zatorej vam ponudbo sestavimo v najkrajšem možnem času.

-Learn more

O nas
5 (100%) 2 votes