Slide background

STENSKE NALEPKE

PO VAŠI ŽELJI

Slide background

OTROŠKI MOTIVI

STENSKIH NALEPK

Slide background

PREOBLIKUJTE

VAŠO PISARNO

Slide background

STENSKE NALEPKE

ZA VAŠ DOM

SMO SPECIALISTI

Pri Ddesignu smo specialisti za ustvarjanje grafik in poživitev vaših praznih površin. Smo vaš partner, ki preoblikuje vaše stene, okna in tla s stenskimi nalepkami, peskanimi folijami, vinil nalepkami in ostalimi materiali. Naše grafične rešitve so oblikovane in izdelane z namenom, da vašemu prostoru dodajo visoko vrednost in obenem izražajo odsev vaše znamke ter osebnosti.

STENSKE NALEPKE ZA DOM

Okrasite vaš dom s stenskimi nalepkami po meri.
Stenske nalepke so najnovejši trend za dekoracijo domov. So zelo enostavne za uporabo, tako da vam ni treba biti strokovnjak, da jih namestite na steno! Tudi, če si premislite, jih lahko brez težav odstranite. Izberite svoj najljubši rek, filmskega junaka, fotografijo najljubšega kraja, … pri nas ni omejitev. Za vas oblikujemo stenske nalepke po vaši želji!

OTROŠKE STENSKE NALEPKE

Imaš jih ker jih obožuješ, prav vsako lepljivo, hrupno, ljubko in »hudomušno«! Naročite stenske nalepke za otroško sobo vašega malčka. Naj stenske nalepke odražajo njegovo edinstveno osebnost in vaše največje želje, upe za prihodnost vašega malčka. Z Ddesign nalepkami spomnite vaše otroke naj spodbujajo svoje sanje, navdihe in želje prav vsak dan. Polepšajte njihov prostor in mu dodajte prav posebno, čarobno noto.

STENSKE NALEPKE ZA PISARNO

Na vašem delovnem mestu vam zagotavljamo najboljše grafične rešitve, ki jih izvedemo s stenskimi nalepkami, logotipi, dekorjem oken, … Pri vsakem projektu se potrudimo da presežemo pričakovanja naših klientov. Zavedamo se, da vsak dan trdo delate in se trudite za nadaljnji uspeh podjetja. Naš končni cilj kot tudi rezultat je ustvariti delovno okolje za vas, ki izgleda super, motivira in navdihuje.

ZAKAJ IZBRATI NAS

OBLIKOVANJE PO MERI

Z vami se posvetujemo o celostni grafiki vaših stenskih nalepk in  vam predlagamo najboljše rešitve. Zagotovimo vam celotno podporo pri oblikovanju koncepta in končnem zgledu. Nalepke oblikujemo po vaših željah pa naj bodo bodisi za dom, za otroško sobo, pisarno, talne označbe, kuhinjsko steklo, itd.

PESTER IZBOR in ENOSTAVNA NAMESTITEV

Stenske nalepke so zelo enostavne za uporabo, tako da vam ni treba biti strokovnjak, da jih namestite na steno! Tudi, če si premislite, jih lahko kasneje brez težav odstranite. Uporabljamo samo premium folijo, s katero zagotovimo, da so bodo nalepke obstojne dolgo časa. Omogočamo vam širok izbor matiranih barv, ki ustvarjajo dovršen videz vaših sten.

PODPORA

Našim strankam smo na voljo za vsa morebitna vprašanja in  posvetovanje preko email naslova ali GSM številke.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Please leave this field empty.

Stenske nalepke
5 (100%) 13 votes