Stenske nalepke

Ponujamo stenske nalepke svetovnega proizvajalca Avery Dennison ter Mactac, ki zagotavljajo prilagodljivost oblikovanja tudi najbolj ambicioznim notranjim stenskim dekoracijam. Z novimi tridimenzionalnimi teksturami, hitri montaži, kvalitetnemu tisku vam nudimo »trende« na področju notranjega oblikovanja v svetovnem merilu.

Dekorativne stenske nalepke

Nudimo vam povsem nov spekter ustvarjalnih možnosti in učinkov, ki jih lahko dosežete s fototapeto, vključno s folijo, ki deluje kot potiskano platno, drobljen kamen, beton look,…

Na folijo vam natisnemo fotografijo, silhueto, motiv po vaši želji v izredne kvalitete. Nova tehnologija lepil omogoča oblikovanje edinstvene kratkotrajne kot dolgotrajne stenske dekoracije v gostinskih prostorih, trgovinah, razstavah, vašem domu, … Folije se nanesejo brez potrebe bo temeljnem premazu (brez packanja), saj so samolepilne, odlična prekrivnost pa zagotavlja, da je vaša osnovna stena popolnoma skrita.

Najnovejši materiali na trgu s področja notranjega oblikovanja omogočajo lažje nadgrajevanje vaših prostorov kot kadarkoli prej. V kolikor imate idejo in ne vseste kako bi jo uresničili, nam pišite ter nam zaupajte svoje želje. V našem podjetju vam pomagamo pri izbiri materialov, vizualnih predlogah in seveda s pomočjo izkušenih monterjev tudi pri izvedbi.

Prednosti stenskih nalepk oz. fototapet

  • Hitra, enostavna in čista vgradnja brez uporabe premazov
  • Cenovna ugodnost
  • Popolno prekrivanje
  • Edinstvena dekoracija

 

VRSTE STENSKIH NALEPK, KI JIH PONUJAMO ?

STENSKE NALEPKE ZA DOM

Okrasite vaš dom s stenskimi nalepkami po meri. Stenske nalepke za kuhinjo, spalnico in otroško sobo so trenutno najnovejši trend za dekoracijo domov. Najnovejši materiali fototapet so strukture canvasa, betona in usnja! Tudi, če si premislite, jih lahko brez težav odstranite. Izberite svoj najljubši rek, filmskega junaka, fotografijo najljubšega kraja, … pri nas ni omejitev. Za vas oblikujemo stenske nalepke po vaši želji!

OTROŠKE STENSKE NALEPKE

Imaš jih ker jih obožuješ, prav vsako lepljivo, hrupno, ljubko in »hudomušno«! Naročite stenske nalepke za otroško sobo vašega malčka. Naj odražajo njegovo edinstveno osebnost in vaše največje želje, upe za prihodnost vašega malčka. Z Ddesign nalepkami spomnite vaše otroke naj spodbujajo svoje sanje, navdihe in želje prav vsak dan. Polepšajte njihov prostor in mu dodajte prav posebno, čarobno noto.

STENSKE NALEPKE ZA PISARNO

Na vašem delovnem mestu vam zagotavljamo najboljše grafične rešitve, ki jih izvedemo s stenskimi nalepkami, logotipi, dekorjem oken, … Pri vsakem projektu se potrudimo da presežemo pričakovanja naših klientov. Zavedamo se, da vsak dan trdo delate in se trudite za nadaljnji uspeh podjetja. Naš končni cilj kot tudi rezultat je ustvariti delovno okolje za vas, ki izgleda super, motivira in navdihuje.

Smo vas prepričali?

Kontaktirajte nas za brezplačno ponudbo za oblikovanje, tisk ter namestitev stenske nalepke v vaš dom ali poslovni prostor.

Zakaj izbrati nas za izdelavko stenskih-nalepk?

Z vami se posvetujemo o celostni grafiki vaših stenskih nalepk in upoštevamo vaše želje.

Stenske nalepke so zelo enostavne za uporabo, tako da vam ni treba biti strokovnjak, da jih namestite na steno! Tudi, če si premislite, jih lahko kasneje brez težav odstranite. Uporabljamo samo premium folijo, s katero zagotovimo, da so bodo nalepke obstojne dolgo časa. Omogočamo vam širok izbor matiranih barv, ki ustvarjajo dovršen videz vaših sten.

Našim strankam smo na voljo za vsa morebitna vprašanja in podporo.

Grafično oblikovanje stenskih nalepk

Pri Ddesignu ustvarjamo vrhunske stenske nalepke, kjer vam nudimo vso pomoč pri oblikovanju in načrtovanju. Z ekipo grafičnih oblikovalcev se trudimo ustvarjati stenske nalepke, ki pričarajo vzdušje in emocije v vseh prisotnih, saj se zavedamo, da s stenskimi dekoracijami lahko dosežemo boljšo kakovost bivanja in uporabo prostorov. Na nas se obračajo uspešna podjetja in posamezniki, ki si želijo sprememb in želijo sebi ter obiskovalcem z uporabo premišljeno oblikovanih stenskih nalepk omogočiti boljše bivanje in nadaljnji razvoj lastnih potencialov ali podjetja. Vsak naš projekt se začne s spoznavanjem lokacije, željami naročnika in izbiro pravih materialov.

Imate poslovni prostor in si želite, da bi vaši zaposleni delali v prostoru, ki jim daje navdih in moč za nove projekte?

Stenske nalepke v poslovnih prostorih

Oblikovanje stenskih dekoracij v poslovnih prostorih je povsem drugačno od oblikovanja za posameznike. Tu se uporabnost prostora prepleta z grafično podobo podjetja in njegovo sporočilnostjo strankam, uporabnikom, zaposlenim,.. Zavedamo se, da se stenske nalepke prepletajo z notranjim arhitekturnim oblikovanjem prostora, kjer so poudarjene vrednote podjetja in njegov moto. Pri takšnem oblikovanju se še posebno posvetimo:

  • Vrednotam podjetja, viziji podjetja
  • S čim se podjetje ukvarja
  • Celotna podoba podjetja
  • Kakšno sporočilo želi podjetje poudariti

S temi vprašanji naši oblikovalci pridobijo odgovore s katerimi izrišejo prve osnutke, ideje in zasnove stenskih nalepk za posamezen prostor. Oblikovanje nalepk za podjetje je zelo zahteven proces, zatorej vedno upoštevamo idejo naročnika, glavno sporočilo podjetja ter obzirnost do počutja zaposlenih ter strank.

Stenske nalepke za dom

Ste se naveličali enoličnih sten v svojem stanovanju, študentski sobi, dnevni sobi, garaži, pisarni?

Razmišljate o prenovi oziroma beljenju sten, da bi v svoj dom vnesli nekoliko več dinamičnosti?

Bi radi izstopali ali pa samo v svoj bivalni svet dodali več osebnostnega jaza?

Stenske nalepke za spalnico

V spalnico si namestite najljubši rek, fotografijo vašega sanjskega kraja, družinski potret opremljen z lepimi mislimi. Naj vas vsak dan opomni na lepoto novega dne.

Stenske nalepke za otroško sobo

Otroška soba naj oživi z najljubšimi superjunaki vašega malčka, ali pa naj jo nežno božajo živali ali narava, ki ga pomirijo. Naj nalepke odražajo njegovo edinstveno osebnost in vaše največje želje ter upe za prihodnost vašega malčka.

Stenske nalepke za kuhinjo

Kuhinja je poseben prostor, kjer se kuhamo raznovrstne dobrote. Ustvarite pozitivno vzdušje tekom kuhanja in dobro počutje v jedilnici. Ponujamo tudi takšne stenske motive po meri, ki so primerne za kuhinjo in jedilnico.

_________________________

Pri tovrstni opremi vašega doma in osebnih prostorov vam nudimo grafično oblikovanje, ki je proces vzajemnega sodelovanja med našimi oblikovalci in vami. Prilagajamo se vašim željam, okusu ter vam pri tem vseskozi svetujemo s praktičnega in funkcionalnega vidika glede na prostor. Pri oblikovanju smo pozorni ne samo na vizualni koncept in dovršenost temveč tudi na stroške naročnika. Že pri sami zasnovi se trudimo, da ostanemo znotraj proračuna, ki ga je za fototapeto določila stranka. Vaše želje bomo uresničili z visoko kakovostjo in minimalnimi stroški, pri čemer je končni videz popolnoma prilagojen vašemu stilu življenja. Z njimi lahko opremite praktično vsak kotiček, za katerega želite, da diha po vaših željah.

Namestitev stenskih nalepk

Naše stenske nalepke so prilagojene enostavni namestitvi v kolikor bi jo želeli nalepiti sami. V kolikor pa se vam presodite, da je za vas polepitev prezahtevna nudimo profesionalno ekipo monterjev, ki pride na vašo lokacijo. Pri vseh zahtevnejših projektih nudimo tudi izmero prostorov. Stenske nalepke lahko uporabite na katerikoli gladki in ravni površini, ne samo na stenah. Nalepite jo lahko na steklo, kovino, les,… Ravno tako materiali, ki jih uporabljamo za stenske nalepke ne poškodujejo vaših sten in jih lahko brez težav sami odstranite, ko se jo naveličate ali jo želite zamenjati.