Novice in naši projekti

Oblačenje vozila v folijo

ZGODOVINA NALEPK ZA AVTO

Koncept polepitve vozil je star že kar nekaj let, dlje kot si večina od vas misli. Oglasi na stranicah avtobusov, številke na dirkalnikih, telefonska številka vašega dostavljalca pic na skuterju, kolesu,… so prisotna oblika oglaševanja z nalepkami že kar nekaj časa. Torej, zakaj polepiti svoje vozilo?

Avto nalepke

AVTO NALEPKE SO DANES VSEPOVSOD

Dandanes ne moremo ne opaziti vseh vrst različnih avto nalepk medtem, ko se vozimo naokoli. Avto nalepke so političnega značaja, bodisi logotip šole, športnih klubov, bendov, fraz, pregovorov, mest itd. Nalepke otrok v avtomobilu, pes v avtomobilu, itd, opazimo že skoraj na vsakem vozilu.

Wrapp Matt črna

NOV PROJEKT

Naš nedavni projekt je bil oblačenje kabine modela Mitshubishi Fuso v matt črno. Kabina je bila predhodno rumene barve. Ali je bil projekt zahteven pa si oglejte v fotogaleriji 😉

Vulco – Polepitev 15 novih Renault Twingo

Za Vulco mrežo smo polepili novih 15 vozil Renult Twingo, ki bodo služila kot servisno – nadomestna vozila. Včeraj smo se ponosni udeležili primopredaje na Gradu Otočec, kjer so lastniki tudi uradno prevzeli svoja vozila.

Več o našem skoraj enomesečnem poteku celotnega projekta sledi v našem blogu. 😉

Polepitev novega Caddy-a za Gradaagnič

Neprecenljivo je, ko se stranke vračajo k nam zadovoljne in z novimi projekti. Tokrat je po lepljenju dveh kombijev sledil še novi Caddy za podjetje Gradaagnič. Zaželeli so si nekaj bolj “minimalističnega”, tako so se odločili le za polepitev kombija z logotipom in kontaktnimi podatki. Za nalepke je uporabljena vrhunska folija z življenjsko dobo 7 let in več.

Peskana folija

Peskana folija ne predstavlja samo zaščito pred neželenimi pogledi v notranjost, temveč tudi del notranjega ter zunanjega dizajna. Glavna prednost uporabe peskane folije je ta, da je dovzetna za prepuščanje svetlobe, hkrati pa predstavlja zaščito pred UV žarki. Tako vaš prostor ohrani svetel in eleganten.

Preobrazba Kawasaki Z750

Tokrat smo združili moči s podjetjem Moto Status, brez katerega nam nebi uspela tako vrhunska preobrazba motorja Kawasaki Z750. Gospod Boštjan je res pravi mojster kar se tiče motorjev, zatorej je poskrbel za vso potrebno demontažo delov. Nato smo dele oblekli s pomočjo tekoče folije, kar nam je vzelo par dni. Naša tokratna stranka je bil vrhunski športnik oz. prvak WTKA Grega Smole. Motor smo na njegovo željo preobrazili iz živo oranžne barve v matt črno. Pri Moto Status so poskrbeli za dve muhi na en mah in sproti še preverili stanje motorja (servis, ….). Po celotni končani storitvi smo bili zadovoljni prav vsi, še najbolj pa seveda Grega. 🙂

Dirkalnik (GHD) za V. Stankovič Arh+

V roke nam je svoj dirkalnik zaupal gospod Vladimir Stankovič, dirkač katerega lahko spremljamo v moto športu že 20 let. Projekt je bil za nas pravi izziv, saj še nikoli nismo imeli priložnosti polepitve dirkalnega vozila za GHD. Iskreno lahko povemo, da je bil pritisk še toliko večji – saj veste kako zelo je dirkač navezan na svoj dirkalnik. 🙂 Iskreno povedno nam je polepitev vozila vzela malo več časa kolikor smo na začetku predvideli, saj ima dirkalnik ogromno krivih površin.

Plymouth Barracuda

Naš naročnik je velik in strastni ljubitelj “american muscle” avtomobilov. V svoji zbirki ima kar lepo število starodobnikov, enega izmed njih pa je zaupal tudi nam. Barracuda je ikonski avto in kot se za ikonski avto spodobi smo želeli našo grafiko kar se da približati originalu. Pod pokrovom se skriva HEMI-jev motor, kar smo  izpostavili z grafiko na boku, skozi celotno vozilo, prednji del, streho in prtljažnik pa se vlečejo značilne 3 črte. Celotna grafika vozila je v matt črni barvi.

Wrapping – Preobrazba Clio III

Wrapping modela Renult Clio III iz osnovne bele barve na matt, grafitno sivo. Streha je oblečena v sijaj (gloss) črno folijo. Uporabljeni foliji sta visoke kvalitete z obstojnostjo 7 let in več.

Vozila lahko oblečemo v folije različnih barvnih odtenkov, vzorcev in poljubnih grafik. Uporabljamo le najkvalitetnejše materiale, ki imajo daljšo obstojnost ter so odporne na vremenske vplive in lažje mehanske poškodbe. Oblečemo lahko tudi samo kakšen del vozila kot je streha, ogledala, ….

Obnova poslovnih prostorov

Za podjetje RO PROJEKT smo izdelali stenske nalepke za obnovo poslovnih prostorov. Njihova želja je bila grafika, ki bi se raztezala skozi celotno steno, ki je bila sestavljena zgoraj iz steklenega dela in spodaj lesenega dela. Uporabili smo solventni tisk na primerno folijo s sivim lepilom in dodatno matt laminacijo. Tako smo zagotovili, da se s hodnika ne vidi notri v pisarno. Za vrata smo uporabili peskano folijo,  ki prepušča svetlobo. Montaža je potekala na terenu v Grosuplju, kjer smo v enem dnevu namestili več kot 24 kvadratov stenskih nalepk.

Zakaj wrapping/oblačenje v folijo in ne barvanje?

Veliko strank se pogosto sprašuje: »Zakaj bi svoje vozilo oblekel v folijo, ko pa ga lahko pobarvam?« Barvanje vozila stane od 2000€ dalje, odvisno od kvalitete in izbora barve. Medtem, ko oblačenje vozila v folijo stane že od 600€ – 1500€, odvisno od izbora materiala in obsežnosti projekta. Cena pa še daleč ni edina prednost oblačenja pred barvanjem. Izbor cenejših barv bo na začetku zgledal odlično, po letih trajanja pa bo barva obledela in potreben bo ponovni nanos. V primerjavi z avto folijo pa le ta ob profesionalni montaži traja leta in leta.

  • 1
  • 2