Temnenje stekel

V našem podjetju vam nudimo temnenje stekel na vozilu, saj zatemnjena stekla tako izboljšajo izgled vozila, kot prinesejo številne druge ugodnosti.

Zakaj se odločiti za zatemnitev stekel na vozilu?

 

ZASEBNOST

Različne stopnje temnenja, omogočajo večjo oziroma manjšo prepustnost pogleda v notranjost vozila. Tako temna stekla varujejo pred vlomilci v primeru pozabljenih predmetov v avtu, v kolikor pa pride do poškodbe oziroma razbitja stekla, se le to ne razleti, pač pa zaradi folije ostane v kosu.

UV ZAŠČITA

Zatemnjena stekla preprečujejo bleščanje in prodor močne svetlobe, tako ščiti pred UV žarki tako otroke kot odrasle. Hkrati predstavljajo tudi zaščito, da plastični deli v notranjosti vozila ne pobledijo.

PREGREVANJE

Zatemnjena stekla preprečujejo vdor vročine  vozilo v poletnih dneh, tako preprečujejo pregrevanje in izboljšajo izolativnost. S tem je tudi klimatska naprava v vozilu manj obremenjena, kar posledično predstavlja tudi manjšo porabo goriva.

ESTETIKA

Zatemnjena stekla dodajo vozilu nov izgled in lepši videz!

temnenje stekel
zatemnitev stekel

Kdaj se odločiti za temnenje stekel?

Za temnenje stekel se lahko odločite kadarkoli, bodisi je vozilo novo ali rabljeno.

Komu priporočamo zatemnitev stekel?

Temnenje stekel priporočamo za vsa vozila in vse voznike. Starejšim priporočamo temnenje stekel zaradi občutka varnosti in zasebnosti, družinam zaradi zaščite otrok pred UV žarčenji in dodatno varnostjo v primeru trka, saj se steklo ne razleti. Mlajša generacija pa se za temnenje stekel odloča predvsem zaradi pregrevanja vozila in lepšega videza vozila. Ravno tako temnenje stekel priporočamo vsem podjetjem za njihova službena vozila s ciljem izboljšanja voznih pogojev in varovanja lastnine.

Nudimo vam izbiro med različnimi stopnjami zatemnjenosti oziroma prepustnosti:

Kako poteka temnenje stekel?

Pri temnenju stekel uporabljamo najnovejši program, ki zagotavlja, da je folija že predhodno izrezana točno po merah vašega vozila in tako ni potrebno naknadno obrezovanje po vozilu.

Kontaktirajte nas za prost termin

    Strinjam se, da se moji podatki hranijo s skladu z GDPR, ter se uporabijo za povratno kontaktiranje.